Akció!
Ónosi ránctalanító dekoltázspárna, melltartó, száraz inhalációs zsebbel
Ónosi ránctalanító dekoltázspárna, melltartó, száraz inhalációs zsebbelÓnosi ránctalanító dekoltázspárna, melltartó, száraz inhalációs zsebbel

Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna

18,380 Ft 11,900 Ft Nettó: 9,370 Ft

Rendeld meg MOST INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL! Kattints a “Kosárba rakom” gombra, ezt követően add meg a kiszállítási adataid és kattints a “Megrendelés elküldése” gombra. Kiszállítás előtt minden esetben hívunk telefonon.

Kiválasztás törlése

Termékleírás

Az Ónosi ránctalanító dekoltázspárna, alvás közben megakadályozza a dekoltázsod redősödését, ráncosodását, hiszen feszesen tartja azt, így már az első néhány éjszaka után látványos eredményt lehet vele elérni, ráadásul 100%-ig természetes úton, kemikáliák szervezetbe juttatása nélkül… Az Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna nem csupán eredményes, de rendkívül kényelmes is! Száraz inhalációs zsebbel, 5 db natúr illatcsíkkal!

Életünk során átlagosan 25 évet töltünk alvással, ami annyit jelent, hogy 219.000, azaz Kétszáztizenkilencezer órán! keresztül gyűrjük arcbőrünket és dekoltázsunkat! Hiszen alvás közben, akár hason, akár oldalfekvésben, akár háton fekve alszol, a fekvési pozíciónak megfelelően, különböző területeken gyűrődik arcbőröd és dekoltázsod.

Életed során az arcod és dekoltázsod legmélyebb ráncait éppen ezért alvás közben gyűjtöd össze!

Speciális ránctalanító párnáink használatával Te is megakadályozhatod, hogy a kialakulóban lévő ráncok elmélyüljenek, vagy elérheted, hogy a már meglévő ráncok kisimuljanak.
Magyarországon 10 nőből, 9 a harmincas évei felett rendszeresen használ ránctalanító krémeket és ránctalanító “mágiákat”, több-kevesebb eredménnyel, csakúgy, mint ahogyan Te is.

Egy dologban biztos lehetsz:

Ha nem szünteted meg a ráncok kialakulásának egyik legfőbb okát, akkor bármit is teszel, bármilyen krémet, vagy módszert használsz, nem fogsz tudni tartós eredményt elérni, így a ráncokkal vívott harcból csupán szélmalomharc lesz…
Az egyik legfőbb kiváltó ok, bármilyen furcsán is hangzik, az alvás. Amikor az igazak álmát alszod, akaratlanul bár, de folyamatosan gyűröd a bőröd. Ami persze a meglévő ráncok mélyüléséhez és az újabb ráncok kialakulásához vezet.
Gondolhatod, hogy ez nem igaz, de akár elfogadod ezt a dolgot, akár nem, a tény attól még tény marad, a bőröd pedig gyűrődik…
Márpedig alvásra szükséged van! Az viszont csak rajtad múlik meddig segíted ráncaidat, hogy minden este újult erővel mélyüljenek vagy, hogy újabbak jelenjenek meg.

Gondolj csak bele!

Ha egy ruhát a legkiválóbb vasalóval vasalsz ki, majd szándékosan összegyűröd, igazából mindegy lett volna, ha ki sem vasalod…
Pont ez a helyzet a legjobb ránctalanító krémek és a bőröd esetében is. Hiába a sok erőfeszítés, ha folyamatosan saját magad ellen dolgozol.

Az Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna (melltartó) nem csupán a ráncok megelőzésére alkalmas, de a ráncok folyamatos csökkenésére is!

Az Ónosi ránctalanító dekoltázspárna, alvás közben megakadályozza a dekoltázsod redősödését, feszesen tartja azt, így már az első néhány éjszaka után látványos eredményt lehet vele elérni, ráadásul 100%-ig természetes úton, kemikáliák szervezetbe juttatása nélkül…
Az Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna nem csupán eredményes, de rendkívül kényelmes is!

Hogyan fejti ki hatását az Ónosi ránctalanító dekoltázspárna, melltartó?

Az Ónosi Ránctalanító melltartó (dekoltázspárna) éjszakai viselése fixálja a melleket, így nem engedi, hogy a dekoltázsunkon lévő rendkívül vékony és érzékeny bőr az éjszaka során redősödjön vagy összegyűrődjön. A már meglévő ráncokat rendszeres használat mellett jelentősen csökkenti és azok kialakulását tökéletesen megakadályozza.

Az Ónosi Ránctalanító melltartót, dekoltázspárnát éjszaka, alvás közben kell viselned, mivel a dekoltázspárna feladata, hogy távol tartsa a melleket egymástól, így megakadályozza, hogy a dekoltázson lévő érzékeny bőr “megtörjön”, melynek legnagyobb kockázata az oldal, vagy a hasonfekvésnél van.

Az Ónosi Ránctalanító melltartót úgy kell felvenni, ahogyan a hagyományos melltartókat. Annyi különbséggel, hogy itt nincsen kosár része a melltartónak. Speciális anyagösszetétele és kialakítása révén mosható és a rendszeres mosás ellenére sem csomósodik össze a speciális tömőanyag, ezért hosszú ideig kiváló hálótársad lehet.
Speciális kiképzésének köszönhetően a mellek alatti alsó részen gyakran kialakuló ráncokat is enyhíti, tartós használat mellett megszünteti a puha és párnázott alsó pántrésznek köszönhetően.

Gondot okoz a hason fekvés alvás közben?
A speciális ránctalanító melltartónk használatával, újra képes leszel hason aludni, ha eddig ez kényelmetlen lett volna számodra, a rugalmasan puha és kényelmes kialakítás miatt.

Méretre állítható melltartópánt!
Az Ónosi Ránctalanító melltartó pántja állítható, ezért bármilyen testalkathoz és mérethez tökéletesen illeszkedik. Az éjszaka folyamán nem csúszkál el a helyéről, így biztosítja dekoltázsunk védelmét.

Száraz inhalációs illatbetét zsebbel láttuk el…

Az Ónosi Ránctalanító Melltartó (dekoltázspárna) különlegessége, hogy a ránctalanító hatás mellett, száraz inhalációs illatbetét zsebbel is rendelkezik, ami lehetőséget biztosít a különféle illóolajok használatára alvás közben. Speciális többfunkciós ránctalanító melltartóink levendula illóolajjal és natur illatcsíkokkal együtt is rendelhetőek. Viselése nagyon kényelmes. Ekrü (törtfehér) és fekete színben vásárolhatóak meg.

Várhatsz holnapig, vagy sokkal tovább is, hogy tegyél valamit a ráncaid elmélyülése vagy újabb ráncok begyűjtése ellen…

Dekoltázspárna illóolajos száraz inhalációval, 5 darab illatcsíkkal szatén díszzsákban ekrü színben

Az Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna tartalma :

– 1 db Ónosi Ránctalanító Dekoltázspárna illóolajos száraz inhalációval, szatén díszzsákban
– 5 darab natúr illatcsík

Ügyelj arra, hogy jó szorosan simuljon a dekoltázsodra a párna, mert csak ebben az esetben tudja kifejteni ránctalanító hatását!

Használd rendszeresen, minden este!

A dekoltázspárnán elöl találsz egy kis zsebet, amibe illóolajjal átitatott illatcsíkot kell behelyezned. Cseppents 2-3 cseppet az illóolajból az illatcsíkra, majd helyezd bele az erre a célra kialakított zsebbe, hogy éjszaka, amíg Te alszol, élvezhesd az illóolajos száraz inhaláció jótékony hatását.

A kis zsebbe bármilyen illóolajjal átitatott illatcsíkot tehetsz, attól függően, hogy szervezetednek mire van szüksége.

Nézd csak milyen előnyökkel járhat számodra is az Ónosi ránctalanító
párna család használata?

• 100% természetes módszer
• A ráncok kialakulásának egyik okát szünteti meg
• Eredményes ránctalanító / ráncsimító hatás
• Csak egyszer kell megvenni
• Extra komfortérzet
• Bárhová magaddal vihető
• Illóolajos közérzetjavító száraz inhalációval
• Pihentetőbb alvás
• Frissebb ébredés
• Praktikus dísz zsák
• Első osztályú minőség
• 100%-os pénzvisszafizetési garancia

Bővebb információkért katt ide…

Dr. Irinyi Beatrix bőrgyógyász ajánlásával: http://dririnyi.hu/03esztetikai_borgyogyaszat.html

 

További információk

Szín

ekrü, fekete

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna”

tizenöt − tizenöt =