Gyakori kérdések

/Gyakori kérdések
Gyakori kérdések2018-03-01T13:15:30+00:00

Az Ónosi ránctalanító párna család 100%-ban magyar termék. Magyarországon, magyar emberek gondos munkájával készülnek!

Csakúgy mint arcunkon a hunyorgás szarkalábakat okoz, alvás közben minden este összegyűrődik a bőr, ami a fiatalabb korosztálynál nem okoz nagy gondot, hiszen a bőr fiatalon még hamar kisimul, de ahogy telnek az évek, sajnos a bőr veszít rugalmasságából, és az éjszakai “gyűrődések” egy idő után nem tudnak kisimulni és ráncokká válnak. Ennek megelőzésében nyújt segítséget az Ónosi ránctalanító termékcsalád.

A bőrápolás sikerének kulcsa minden esetben a megelőzés! Minél hamarabb kezded el a megelőzést, hidratálást, bőrápolást, annál nagyobb esélyed lesz arra, hogy késleltesd a bőr természetes öregedési folyamatát, a ráncok kialakulását. Sajnos már a 20-as éveink közepétől látható a dekoltázs bőrének folyamatos változása, öregedése. Ennek az az oka, hogy a nyak és dekoltázsunk bőre éppolyan vékony és érzékeny, mint a szem környéke, emiatt még az apró ráncok is sokkal hamarabb jelentkezhetnek ezen a területen. Ráadásul kevesen tudják, hogy az oldalfekvéses alvás és a hason alvás is nagyban hozzájárul a dekoltázsunk, arcunk ráncainak kialakulásához. Az Ónosi ránctalanító dekoltázspárnát és arcpárnát megelőzés céljára is érdemes alkalmazni, így már a 20-as évek közepétől ajánljuk a ránctalanító párnák használatát!

Már pár hetes használat után látható eredményeket lehet elérni. Természetesen ez függ a már kialakult ráncok mélységétől, de nagy örömünkre szolgál, hogy minden esetben szemmel látható eredményekről számolhatunk be!

Tapasztalataink alapján a 25 és 55 éves kor között a leghatékonyabb az Ónosi ránctalanító párnák használata.

Egyáltalán nem kényelmetlen a párnák használata! Sőt! A ránctalanító párnáink teszt alanyai annyira megszerették a speciális párnát, hogy nem tudnak nélküle aludni, pedig a kifejlesztésnél nem volt szempont a kényelem, de a bőrsemleges anyag használat miatt, sikerült egy rendkívül kényelmes végterméket alkotnunk, amire persze jó büszkék is vagyunk:) És végre újra kényelmesen tudsz majd hason fekve és oldalt fekve is aludni! Mindezt persze úgy, hogy reggelre nem gyűröd össze se az arcodat, se a dekoltázsod!

Az Ónosi ránctalanító párnáinkat 30 C-os vízben lehet akár kézzel, akár mosógépben is mosni, ugyanúgy, mint bármilyen más párnát vagy fehérneműt.

A különböző korosztályú teszt alanyok tapasztalatai, beszámolói alapján mind a megelőzésre, mind a már kialakult ráncok ránctalanítására tökéletes megoldást nyújtanak a párnák!

Természetesen lehet önmagában is használni, de ha valaki nem szeret alacsony párnán aludni, úgy ráhelyezheti bármilyen más párnára is.

Az arcpárna félhold kialakításának köszönhetően alátámasztódik az arcod a homlokodnál és az álladnál, ezáltal nem gyűrődik össze éjszaka, alvás közben a bőröd.

A dekoltázspárnát éjszaka, alvás közben kell viselned, mivel a dekoltázspárnának pont az a feladata, hogy távol tartsa a melleket egymástól, mikor oldalt vagy hason fekszel, ezzel megakadályozza a dekoltázsod összegyűrődését, a ráncok képződését.

A puding próbája, az evés! Mi már tudjuk, hogy ránctalanító arc,- és dekoltázspárnáinkat imádni fogod, ezért bátran vállalunk 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát termékeinkre. Rendeld meg kockázat nélkül, és ha tetszik az eredmény, amit tapasztalni fogsz, segíts azzal, hogy Te is leírod véleményed és tapasztalataidat ráncvasaló, ránctalanító párnáinkról, itt a weblapunkon vagy a Facebook oldalunkon…De, ha bármilyen kifogásod van, vagy nem vagy tökéletesen megelégedve a termékünkkel, egyszerűen küld vissza és mi azonnal visszafizetjük a teljes vételárat, anélkül, hogy bármit is kérdeznénk.

Ónosi ránctalanító dekoltázspárna és arcpárna Neked szakértelemmel, szeretettel…

Rendeld meg MOST kockázat nélkül, 24 órán belüli akár INGYENES kiszállítással, 100% pénzvisszafizetési garanciával.

További termékekért katt ide