• andi

    andi

    andi

    andi

    andi

Ránctalanító Párnaszett INGYEN?

Igen! Minden hónap első munkanapján, az előző hónap vásárlói között kisorsolunk egy valakit, aki visszanyeri a vásárlásának vételárát!

Így akár a Te ránctalanító párnád is INGYEN lehet!

Mi nagyon büszkék vagyunk az Ónosi Ránctalanító párna családunkra, és szeretnénk, ha Te is megtapasztalnád a párnáink hatékonyságát és kényelmét!

Te tudod, hogy milyen előnyökkel járhat számodra ránctalanító párnáink használata?

✓100% természetes módszer ✓Eredményes ránctalanító / ráncsimító hatás ✓Csak egyszer kell megvenni ✓Extra komfortérzet ✓Bárhová magaddal vihető ✓Illóolajos közérzetjavító száraz inhalációval ✓Pihentetőbb alvás ✓Frissebb ébredés ✓Praktikus dísz zsák ✓Első osztályú minőség ✓100%-os pénzvisszafizetési garancia

Azt biztosan láttad, hogy a szépségápolás szakértői is elismerően nyilatkoztak termékeinkről, miután kipróbálták azokat és most Neked is lehetőséget biztosítunk, hogy akár visszanyerd a párnák árát, így INGYEN használhasd az Ónosi Ránctalanító arcpárnát és dekoltázspárnát (melltartót).

Minden Kedves vásárlónk automatikusan részt vesz a nyereményjátékunkon, csupán annyit kell tenned,  hogy figyeld oldalunkat, ugyanis a nyertes nevet minden hónap első munkanapján délelőtt 10:00 órakor, a számítógépes sorsolást követően, kiírjuk a www.onosi.hu weboldalunk nyertesek menüpontjába.

Figyelem! A nyerteseket nem értesítjük sem telefonon, sem e-mailben! Ez legyen a Te dolgod:) Írd fel a naptáradba, hogy el ne felejts ellátogatni oldalunkra minden hónap első munkanapján és ellenőrizd, hogy Te nyertél-e, Te kapod-e vissza a párnák teljes vételárát!

Ezt úgy tudod leellenőrizni, hogy kattints a nyertesek menüpontra, és nézd meg, hogy szerepel-e a neved a nyertesek között. Ha látod a neved a nyertesek között, a lista legfelső neveként és a neved mögött az aznapi dátum szerepel, akkor bizony Te vagy a szerencsés nyertes!

De, vigyázz, mert ha nem jelentkezel aznap délután 18:00 óráig, akkor nem lehetsz jogosult a jól megérdemelt nyereményedre. Ez persze csak akkor fordulhat elő, ha elfelejted a hónap első munkanapján megnézni weboldalunkat. Ezért azt javaslom, hogy állíts be emlékeztetőt a telefonodon, számítógépeden vagy a naptárodban, mert hidd el, nincs annál bosszantóbb, mint ha kisorsol a gép, Te pedig csak másnap veszed észre, hogy nyertél…

De mi a teendőd, ha Te vagy a hónap nyertese?

Ebben az esetben csupán annyi dolgod van, hogy még aznap 18 h-ig jelentkezned kell telefonon (20/599-6105), mert ha aznap délután 18 h-ig nem jelentkezel, akkor bizony másnap vagy harmadnap már nem vagy jogosult a nyereményedre!

Felhasználási feltételek