Ónosi Ránctalanító Arcpárna Ekrü színben

onosi_ranctalanito_arcparna_ekru_web_400_2

Ezen a oldalon 3 perc alatt mindent megmutatok Neked a ránctalanító arcpárnáról! Olvasd el, hogyan tudsz Te is gyorsan, egyszerűen és garantáltan megszabadulni a bosszantó ráncoktól… Ha már ismered kiváló párnáinkat és szeretnéd azonnal megrendelni, a “MEGRENDELEM MOST” gombra kattints, majd add meg a kiszállítási címet és egyéb adataidat…

Dr. Irinyi Beatrix bőrgyógyász ajánlásával:
http://dririnyi.hu

onosi_ranctalanito_elonyok
ránctalanító párna vélemények
onosi_ranctalanito_velemeny_parna4

Hogyan ránctalaníts éjszaka 100% természetes módon, erőfeszítés nélkül?

Nem csak hatékony, de kényelmes és 100%-ig természetes megoldás a ráncaiddal vívott harcban, amit IMÁDNI fogsz!

Szeretnél megszabadulni a zavaró mély ráncoktól drága krémek és kemikáliák nélkül?
• Szeretnéd, ha TE is legalább 10 évet letagadhatnál életkorodból?

Az Ónosi ránctalanító párna családunkkal Neked is GARANTÁLTAN sikerülni fog, csakúgy, mint annak az 1376 hölgy (és 37 férfi) társadnak, akik már ragaszkodnak saját párnáikhoz!

Hogyan ránctalanít?

Nap, mint nap szembesülünk azzal a nemkívánatos problémával, hogy reggelre teljesen összegyűrődik a bőrünk.

Az Ónosi ránctalanító arcpárna és melltartó pont ezeket az éjszakai gyűrődéseket akadályozzák meg! Speciális kialakításuknak köszönhetően nem csak a ráncok kialakulását előzheted meg, de a már kialakult ráncokat is hatékonyan elhalványítja vagy teljesen meg is szünteti.

Ugye tudod, hogy az éjszakai gyűrődésekből alakulnak ki a maradandó ráncok?

Életed során átlagosan 25 évet töltesz alvással, ami annyit jelent, hogy 219,000 azaz Kétszáztizenkilencezer órán! keresztül gyűröd arcbőrödet és dekoltázsodat!

Szakíts ezzel a “rossz szokásoddal” és próbáld ki Te is a rendkívül kényelmes és bizonyítottan hatékony ránctalanító arcpárnánkat MOST kivételes kedvezményekkel…

onosi_ranctalanito_arcparna_ekru_web_400
onosi_ranctalanito_megrendelem_most

Azzal, hogy a “MEGRENDELEM” gombra kattintasz, még nem kötelezed el magad a vásárlásra. Miután leadod a rendelésed, minden esetben visszahívunk a rendelésnél megadott telefonszámodon, hogy egyeztessük a kiszállítás pontos időpontját. Ha mégis meggondolnád magad időközben, rendelésed nyugodtan visszamondhatod amikor felhívunk. Telefonon történő egyeztetés nélkül soha nem küldjük ki a megrendelésed!

onosi_ranctalanito_penzvisszafizetesi_garancia
onosi_ranctalanito_penzvisszafizetesi_garancia
onosi_ranctalanito_24_oras_ingyenes_kiszallitas

kep_kozmetikus„Nem gondoltam volna, hogy beválik… 16 éve vagyok kozmetikus, öt éve kozmetikus mester. Mindig nyitott vagyok az újdonságokra, de ez még nekem is egy kicsit meredek volt:) Az Ónosi ránctalanító dekoltázs-, és arcpárnát néhány hete használom és bevallom, hogy mikor felkért Andrea, hogy, mint kozmetikus mester mondjam el őszintén a tapasztalataimat, véleményemet a ránctalanító párnákkal kapcsolatban, kicsit szkeptikus voltam a hatásosságukat illetően. Már azon is meglepődtem, hogy ilyenre felkérnek, ugyanis nem vagyok ahhoz hozzászokva, hogy manapság vannak cégek, akiknek fontos a véleményem és elégedettségem.
Bevallom, nagyon meglepődtem, mert azt gondoltam, hogy egy párnával nem lehet látható, és kézzelfogható eredményt elérni a ránctalanításban, de tévedtem! Már az első éjszaka után látványos volt az eredmény, valóban nagyon kényelmes és kellemes az alvás az arcpárnán és a dekoltázspárnát is jó érzés viselni.
Reggel, mikor belenéztem a tükörbe ébredés után, meglepetten láttam, hogy nem volt összegyűrődve a bőröm, valóban kisimultan ébredtem és nem volt összegubancolódva a hajam sem. Kozmetikus mesterként és nőként egyaránt ajánlom a párnák használatát. Számomra is hihetetlen, de valóban hatékony! Sajnos, ha az ember megízleli az eredményesség ízét nem fog tudni többé nélküle ágyba bújni, mert nagyon kényelmes. Gratulálok a párnákhoz, tényleg nagyon meg lehet szeretni és ragaszkodni a használatukhoz. Jó ötletnek tartom a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát, bár szerintem ha valaki egyszer kipróbálja, dehogy akarja visszaküldeni…

Nagyné Balogh Szilvia
Kozmetikus mester
+36 20 318 3185

onosi_ranctalanito_velemeny_parna2
onosi_ranctalanito_velemeny_eva_edua
onosi_ranctalanito_velemeny_szilagyi_ildiko
onosi_ranctalanito_velemeny_gaborne_szabo

Életed során az arcod legmélyebb ráncait alvás közben gyűjtöd össze!

Speciális ránctalanító párnáink használatával Te is megakadályozhatod, hogy a kialakulóban lévő ráncok elmélyüljenek, vagy elérheted, hogy a már meglévő ráncok kisimuljanak!

Az Ónosi ránctalanító arcpárna dupla félhold alakú kiképzése révén az arcbőr 4 fő arcterületének ráncai ellen nyújt tartós megoldást, az arcélnél és az állkapocsnál keletkező ráncokra, a homlokon jelentkező ráncokra, a szem körüli ráncokra, valamint a nyaki résznél keletkező ráncokra.

Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna

Hogyan kell az Ónosi ránctalanító arcpárnát használnod?

A ránctalanító arcpárnát ugyanúgy kell használnod, mint egy hagyományos párnát, azon kell aludnod, annyi különbséggel, hogy speciális kialakításának köszönhetően kitámasztja a homlokod és az állad, így az arcod nem fog gyűrődni. Amennyiben magas párnán szeretsz aludni, akkor a ránctalanító arcpárnát ráteszed a nagypárnára, és ezen alszol. A lényeg, hogy a ránctalanító arcpárnán legyen minden esetben az arcod! Arcpárnánk nagyon strapabíró, vásárlói visszajelzések alapján, minimum másfél évig bírja, még akkor is ha hetente kimosod 30 C-os vízben.

Hogyan lehet tisztán tartani a ránctalanító párnákat?

Az Ónosi ránctalanító párnáinkat 30 C-os vízben lehet akár kézzel, akár mosógépben is mosni, ugyanúgy, mint bármilyen más párnát vagy fehérneműt, lehetőleg kímélő programon, alacsonyabb fokozatú centrifugálással. Mosását 2 hetente tanácsoljuk, mint egy ágyneműt vagy fehérneműt. Saját tesztelésünk és a vásárlói tapasztalatok alapján, másfél-két év folyamatos használat és mosás mellett (kb. 40-50 mosás), tökéletesen megtartják alakjukat és hatékonyságukat. Természetesen, mint ahogy a melltartók és párnák sem tartanak örökké, így a ránctalanító párnát és melltartót is érdemes másfél-kétévente cserélned.

Orvosilag igazolt és rendkívül kényelmes!

Lehetővé teszi, hogy kényelmesen pihenhess éjszaka, akár oldalra fordulva, akár háton, akár hason szeretsz aludni, ráadásul, selyemszatén anyagának köszönhetően az arcbőrre gyakorolt jótékony hatása mellett, a hajad sokkal kevésbé fog összekócolódik alvás közben.

onosi_ranctalanito_velemeny_koos_viki

Várhatsz holnapig, vagy sokkal tovább is, hogy tegyél valamit a ráncaid elmélyülése vagy újabb ráncok begyűjtése ellen…

vagy MOST azonnal megrendelheted, és már holnaptól használhatod is… Veszíteni valód egyáltalán nincs, hiszen ha bármilyen oknál fogva nem vagy 100%-ig elégedett, nyugodtan visszaküldheted arcpárnánkat és kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat! De, ha most megrendeled, biztosak vagyunk abban, hogy pont annyira imádni fogod, mint a közel 1400 eddigi vásárlóink…

onosi_ranctalanito_velemeny_hornyak_erika2
onosi_ranctalanito_velemeny_angela_hollosi
onosi_ranctalanito_arcparna_ekru_zsakkal
onosi_ranctalanito_velemeny_raczne_szemok_aniko

Rendeld meg az ekrü színű Ónosi Ránctalanító Arcpárnát selyemszatén díszzsákkal MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL és 30 napos PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!

16.900 Ft

onosi_ranctalanito_megrendelem_most

 

Megrendelésedet 24 órán belül, futár fogja kiszállítani, de a szállítás pontos részleteivel kapcsolatban telefonon egyeztetünk!

Megrendelés leadásához kattints a fenti "Megrendelem most" gombra!

Vagy add le rendelésed a 06 20 599 6105-ös telefonszámon!

fooldal_onosi_ranctalanito_szett_ekru_web

Ha a párna mellé megrendeled a dekoltázspárnát is, a szett megvásárlásával MOST 8900 Ft-ot tudsz megspórolni!

Inkább a szettet rendelem meg! IDE KATTINTOK…

onosi_ranctalanito_penzvisszafizetesi_garancia
onosi_ranctalanito_elegedettsegi2
onosi_ranctalanito_24_oras_ingyenes_kiszallitas

Ha a megrendelés során bárhol elakadtál, vagy valami nem egyértelmű, a fenti telefonszámon bármikor elérhető vagyok (hétköznapokon és hétvégén is, 9.00 – 18.00 óra között) ha véletlenül nem tudom felvenni a telefont, minden esetben, mindenkit visszahívok.

onosi_ranctalanito_szett_kerdezd_andit2

Felhasználási feltételek