Ónosi Ránctalanító Dekoltázspárna Ekrü színben, száraz inhalációs zsebbel

onosi_ranctalanito_dekoltazsparna_ekru_web_400_2

Ezen a oldalon 3 perc alatt mindent megmutatok Neked a ránctalanító dekoltázs párnáról! Olvasd el, hogyan tudsz Te is gyorsan, egyszerűen és garantáltan megszabadulni a bosszantó dekoltázs ráncoktól… Ha már ismered kiváló párnáinkat és szeretnéd azonnal megrendelni a képen látható ekrü színű dekoltázspárnát, a “MEGRENDELEM MOST” gombra kattints, majd add meg a kiszállítási címet és egyéb adataidat…

Dr. Irinyi Beatrix bőrgyógyász ajánlásával:
http://dririnyi.hu

onosi_ranctalanito_elonyok
ránctalanító párna vélemények
onosi_ranctalanito_velemeny_melltarto2

Hogyan lesz ráncmentes a dekoltázs, 100% természetes módon, erőfeszítés nélkül?

Nem csak hatékony, de kényelmes és 100%-ig természetes megoldás a dekoltázsráncok ellen, amit IMÁDNI fogsz!

Szeretnél megszabadulni a zavaró mély ráncoktól drága krémek és kemikáliák nélkül?
• Szeretnéd, ha TE is legalább 10 évet letagadhatnál életkorodból?

Az Ónosi ránctalanító dekoltázs párnánkkal Neked is GARANTÁLTAN sikerülni fog, csakúgy, mint annak az 879 hölgy társadnak, akik már ragaszkodnak saját dekoltázs párnáikhoz!

Az Ónosi ránctalanító dekoltázspárna, alvás közben megakadályozza a dekoltázsod redősödését, ráncosodását, hiszen feszesen tartja azt, így már az első néhány éjszaka után látványos eredményt lehet vele elérni, ráadásul 100%-ig természetes úton, kemikáliák szervezetbe juttatása nélkül. Az Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna nem csupán eredményes, de rendkívül kényelmes is!

Hogyan ránctalanít?

Nap, mint nap szembesülünk azzal a nemkívánatos problémával, hogy reggelre teljesen összegyűrődik a bőrünk a dekoltázsnál.

Az Ónosi ránctalanító dekoltázs párna pont ezeket az éjszakai gyűrődéseket akadályozzák meg! Speciális kialakításuknak köszönhetően nem csak a ráncok kialakulását előzheted meg, de a már kialakult ráncokat is hatékonyan elhalványítja vagy teljesen meg is szünteti.

Ugye tudod, hogy az éjszakai gyűrődésekből alakulnak ki a maradandó ráncok?

Életed során átlagosan 25 évet töltesz alvással, ami annyit jelent, hogy 219,000 azaz Kétszáztizenkilencezer órán! keresztül gyűröd dekoltázsodat!

Szakíts ezzel a “rossz szokásoddal” és próbáld ki Te is a rendkívül kényelmes és bizonyítottan hatékony ránctalanító dekoltázs párnánkat MOST kivételes kedvezményekkel…

onosi_ranctalanito_dekoltazsparna_ekru_web_400
onosi_ranctalanito_megrendelem_most

Azzal, hogy a “MEGRENDELEM” gombra kattintasz, még nem kötelezed el magad a vásárlásra. Miután leadod a rendelésed, minden esetben visszahívunk a rendelésnél megadott telefonszámodon, hogy egyeztessük a kiszállítás pontos időpontját. Ha mégis meggondolnád magad időközben, rendelésed nyugodtan visszamondhatod amikor felhívunk. Telefonon történő egyeztetés nélkül soha nem küldjük ki a megrendelésed!

onosi_ranctalanito_penzvisszafizetesi_garancia
onosi_ranctalanito_penzvisszafizetesi_garancia
onosi_ranctalanito_24_oras_ingyenes_kiszallitas

kep_arctorna„Évek óta ajánlom arctorna tanítványaimnak, hogy alvásnál használjanak párnát a dekoltázsnál, mert ez a módszer nagyban segíti a ráncok megszüntetését és azok kialakulásának megakadályozását. Ezért nagyon megörültem, amikor Andrea felkeresett és megkért arra, hogy, teszteljem az Ónosi ránctalanító párnacsaládot és őszintén mondjam el a termékekről a véleményem. Számomra a hatékonyságuk nem volt kérdés, de azért kíváncsi voltam, vajon tényleg olyan kényelmes a használatuk, ahogyan állítják? Több mint egy hónapja használom a párnákat minden este és már nem tudom elképzelni, hogy ezek nélkül aludjak. Nagyon jól fixálják a mellet alvás közben, nem csúszkál el és látványos a különbség a dekoltázson, már néhány éjszaka után.

Nagyon kellemes a használatuk, sokkal jobban alszom azóta. Mindenkinek ajánlom az Ónosi Ránctalanító párnákat, de nem csupán 30 éves kor felett, hiszen a ráncok kialakulásának megelőzését már fiatalabb korban, tornával és természetes módszerekkel érdemes elkezdeni, csakúgy, mint az arctornát:) Nagyon szuper kis párnát sikerült összehozni, gratulálok és köszönöm! „

Bíró Éva
Arctorna Tréner
www.arctornadebrecen.hu

onosi_ranctalanito_velemeny_melltarto3
onosi_ranctalanito_velemeny_melltarto1
onosi_ranctalanito_velemeny_eva_edua2
onosi_ranctalanito_velemeny_szilagyi_ildiko
onosi_ranctalanito_velemeny_gaborne_szabo
onosi_ranctalanito_velemeny_koos_viki

Életed során a dekoltázsod legmélyebb ráncait alvás közben gyűjtöd össze!

Speciális dekoltázs párnánk használatával Te is megakadályozhatod, hogy a kialakulóban lévő ráncok elmélyüljenek, vagy elérheted, hogy a már meglévő ráncok kisimuljanak!

Az Ónosi Ránctalanító melltartó (dekoltázspárna) éjszakai viselése fixálja a melleket, így nem engedi, hogy a dekoltázsunkon lévő rendkívül vékony és érzékeny bőr az éjszaka során redősödjön vagy összegyűrődjön. A már meglévő ráncokat rendszeres használat mellett jelentősen csökkenti és azok kialakulását tökéletesen megakadályozza.

melltarto_elotte_utana2

Hogyan kell az Ónosi ránctalanító dekoltázspárnát használnod?

Az Ónosi Ránctalanító dekoltázspárnát (melltartót) pontosan úgy kell felvenned, ahogyan a hagyományos melltartókat. A dekoltázspárnát éjszaka, alvás közben kell viselned, mivel a dekoltázspárnának pont az a feladata, hogy távol tartsa a melleket egymástól, mikor oldalt vagy hason fekszel, ezzel megakadályozza a dekoltázsod összegyűrődését, a ráncok képződését. Az Ónosi Ránctalanító melltartó pántja saját méretedre állítható, ezért bármilyen testalkathoz és mérethez tökéletesen illeszkedik. Az éjszaka folyamán nem csúszkál el a helyéről, így biztosítja dekoltázsunk védelmét.! Dekoltázspárnánk nagyon strapabíró, vásárlói visszajelzések alapján, minimum másfél évig bírja, még akkor is ha hetente kimosod 30 C-os vízben.

Hogyan lehet tisztán tartani a ránctalanító párnákat?

Az Ónosi ránctalanító párnáinkat 30 C-os vízben lehet akár kézzel, akár mosógépben is mosni, ugyanúgy, mint bármilyen más párnát vagy fehérneműt, lehetőleg kímélő programon, alacsonyabb fokozatú centrifugálással. Mosását 2 hetente tanácsoljuk, mint egy ágyneműt vagy fehérneműt. Saját tesztelésünk és a vásárlói tapasztalatok alapján, másfél-két év folyamatos használat és mosás mellett (kb. 40-50 mosás), tökéletesen megtartják alakjukat és hatékonyságukat. Természetesen, mint ahogy a melltartók és párnák sem tartanak örökké, így a ránctalanító párnát és melltartót is érdemes másfél-kétévente cserélned.

Orvosilag igazolt és rendkívül kényelmes!

Az Ónosi Ránctalanító melltartót úgy kell felvenni, ahogyan a hagyományos melltartókat. Annyi különbséggel, hogy itt nincsen kosár része a melltartónak. Speciális anyagösszetétele és kialakítása révén mosható és a rendszeres mosás ellenére sem csomósodik össze a speciális tömőanyag, ezért hosszú ideig kiváló hálótársad lesz.

Az Ónosi Ránctalanító Melltrartó (dekoltázspárna) különlegessége, hogy a ránctalanító hatás mellett, száraz inhalációs illatbetét zsebbel is rendelkezik, ami lehetőséget biztosít a különféle illóolajok használatára alvás közben.

onosi_ranctalanito_velemeny_melltarto4

Várhatsz holnapig, vagy sokkal tovább is, hogy tegyél valamit a ráncaid elmélyülése vagy újabb ráncok begyűjtése ellen…

vagy MOST azonnal megrendelheted, és már holnaptól használhatod is… Veszíteni valód egyáltalán nincs, hiszen ha bármilyen oknál fogva nem vagy 100%-ig elégedett, nyugodtan visszaküldheted arcpárnánkat és kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat! De, ha most megrendeled, biztosak vagyunk abban, hogy pont annyira imádni fogod, mint 879 eddigi vásárlónk…

onosi_ranctalanito_velemeny_hornyak_erika2
onosi_ranctalanito_velemeny_angela_hollosi
onosi_ranctalanito_melltarto_ekru_zsakkal_web
onosi_ranctalanito_velemeny_raczne_szemok_aniko

Rendeld meg az ekrü színű Ónosi Ránctalanító Dekoltázspárnát selyemszatén díszzsákkal MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL és 30 napos PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!

 18.900 Ft

onosi_ranctalanito_megrendelem_most

Megrendelésedet 24 órán belül, futár fogja kiszállítani, de a szállítás pontos részleteivel kapcsolatban telefonon egyeztetünk!

Megrendelés leadásához kattints a fenti "Megrendelem most" gombra!

Vagy add le rendelésed a 06 20 599 6105-ös telefonszámon!

fooldal_onosi_ranctalanito_szett_ekru_web

Ha a dekoltázspárna mellé megrendeled az arcpárnát is, a szett megvásárlásával MOST 8900 Ft-ot tudsz megspórolni!

Inkább a szettet rendelem meg! IDE KATTINTOK…

onosi_ranctalanito_penzvisszafizetesi_garancia
onosi_ranctalanito_elegedettsegi2
onosi_ranctalanito_24_oras_ingyenes_kiszallitas

Ha a megrendelés során bárhol elakadtál, vagy valami nem egyértelmű, a fenti telefonszámon bármikor elérhető vagyok (hétköznapokon és hétvégén is, 9.00 – 18.00 óra között) ha véletlenül nem tudom felvenni a telefont, minden esetben, mindenkit visszahívok.

onosi_ranctalanito_szett_kerdezd_andit2

Felhasználási feltételek