Ónosi Ránctalanító Arcpárna és Dekoltázspárna Szett Fekete színben

onosi_ranctalanito_szett_fekete_web_400_2

Az Ónosi Ránctalanító Párna Szett a legjobb választás! Nem csak azért mert komplett megoldást nyújt az arc és a dekoltázs ráncainak megszüntetésére, de a vételáron is rengeteget spórolhatsz… Olvasd el, hogyan tudsz Te is gyorsan, egyszerűen és garantáltan megszabadulni a bosszantó ráncoktól… Ha már ismered kiváló párnáinkat és szeretnéd azonnal megrendelni, a “MEGRENDELEM MOST” gombra kattints, majd add meg a kiszállítási címet és egyéb adataidat…

onosi_ranctalanito_megrendelem_most

Azzal, hogy a “MEGRENDELEM” gombra kattintasz, még nem kötelezed el magad a vásárlásra. Miután leadod a rendelésed, minden esetben visszahívunk a rendelésnél megadott telefonszámodon, hogy egyeztessük a kiszállítás pontos időpontját. Ha mégis meggondolnád magad időközben, rendelésed nyugodtan visszamondhatod amikor felhívunk. Telefonon történő egyeztetés nélkül soha nem küldjük ki a megrendelésed!

Nap, mint nap szembesülünk azzal a nemkívánatos problémával, hogy reggelre teljesen összegyűrődik a bőrünk.

Az Ónosi ránctalanító arcpárna és dekoltázspárna (melltartó) pont ezeket az éjszakai gyűrődéseket akadályozzák meg! Speciális kialakításuknak köszönhetően nem csak a ráncok kialakulását előzheted meg, de a már kialakult ráncokat is hatékonyan elhalványítja vagy teljesen meg is szünteti.

Ugye tudod, hogy az éjszakai gyűrődésekből alakulnak ki a maradandó ráncok?

Szakíts ezzel a “rossz szokásoddal” és próbáld ki Te is a rendkívül kényelmes és bizonyítottan hatékony ránctalanító arcpárnánkat és dekoltázspárnánkat MOST kivételes kedvezményekkel…

onosi_ranctalanito_elonyok
ránctalanító párna vélemények
onosi_ranctalanito_velemeny_szett1
onosi_ranctalanito_szett_fekete_web_400
onosi_ranctalanito_megrendelem_most

Azzal, hogy a “MEGRENDELEM” gombra kattintasz, még nem kötelezed el magad a vásárlásra. Miután leadod a rendelésed, minden esetben visszahívunk a rendelésnél megadott telefonszámodon, hogy egyeztessük a kiszállítás pontos időpontját. Ha mégis meggondolnád magad időközben, rendelésed nyugodtan visszamondhatod amikor felhívunk. Telefonon történő egyeztetés nélkül soha nem küldjük ki a megrendelésed!

onosi_ranctalanito_penzvisszafizetesi_garancia
onosi_ranctalanito_penzvisszafizetesi_garancia
onosi_ranctalanito_24_oras_ingyenes_kiszallitas

Orvosilag igazolt és rendkívül kényelmes!

Arcpárna: az Ónosi ránctalanító arcpárna dupla félhold alakú kiképzése révén az arcbőr 4 fő arcterületének ráncai ellen nyújt tartós megoldást, az arcélnél és az állkapocsnál keletkező ráncokra, a homlokon jelentkező ráncokra, a szem körüli ráncokra, valamint a nyaki résznél keletkező ráncokra.

Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna

Dr. Irinyi Beatrix bőrgyógyász ajánlásával:
http://dririnyi.hu

kep_bojtor_martaA tapasztalatom – néhány nap után:
Évek óta aggaszt a jövőkép: a dekoltázsom idővel olyan lehet, mint a harmonika. Mióta a mellpárnát használom, azt látom, hogy a reggeli függőleges vonalak eltűntek! NAGY ÖRÖM! A mellpárna valóban jó megoldást jelent! A súlyzós mellgyakorlatok sajnos a bőrgyűrődéseket nem tudják ellensúlyozni, hiszen nem a bőrre hatnak és egyébként is: 7-8 órai ráncolt állapot nem szűnhetne meg napi néhány percnyi edzéstől.
Ugyanez mondható el az arcpárnáról is. Arctornázom 10 éve, kemények az arcizmaim, kirúgják magukat. De romlik az arctorna hatásfoka, ha egész éjszaka gyűrődik pl. a szemem környékén levő vékony bőr. Az bizony még a legkeményebb edzés ellenére is betörhet, ha már elmúlt az első hamvas ifjúságom! (Elmúlt.) Eddig gabonapárnába mélyesztettem lyukakat, hogy a kényes területek (a szem, a szájzug) a levegőben maradjanak. Az arcpárnával, ezzel az okos és kényelmes találmánnyal megszabadulhatok az éjszakai kapirgálástól és zörgéstől (aki aludt már gabonapárnán, tudja, hogy miről beszélek) – nos és az éjszakai – fenyegető ráncaimtól.

Bojtor Márta
Arcvonal arctorna rendszer kifejlesztője
www.arctorna.hu

onosi_ranctalanito_velemeny_eva_edua2
onosi_ranctalanito_velemeny_szilagyi_ildiko

Dekoltázspárna: az Ónosi Ránctalanító melltartó (dekoltázspárna) éjszakai viselése fixálja a melleket, így nem engedi, hogy a dekoltázsunkon lévő rendkívül vékony és érzékeny bőr az éjszaka során redősödjön vagy összegyűrődjön. A már meglévő ráncokat rendszeres használat mellett jelentősen csökkenti és azok kialakulását tökéletesen megakadályozza.

melltarto_elotte_utana2

Az Ónosi ránctalanító párna szettünkkel Neked is GARANTÁLTAN sikerülni fog, csakúgy, mint annak az 1376 hölgy (és 37 férfi) társadnak, akik már ragaszkodnak saját párnáikhoz!

Az Ónosi ránctalanító párna szett tartalma

  • 1 db Ónosi Ránctalanító Arcpárna, szatén díszzsákban
  • 1 db Ónosi Ránctalanító Dekoltázspárna illóolajos száraz inhalációval, szatén díszzsákban
  • 5 darab natúr illatcsík

Várhatsz holnapig, vagy sokkal tovább is, hogy tegyél valamit a ráncaid elmélyülése vagy újabb ráncok begyűjtése ellen…

vagy MOST azonnal megrendelheted, és már holnaptól használhatod is… Veszíteni valód egyáltalán nincs, hiszen ha bármilyen oknál fogva nem vagy 100%-ig elégedett, nyugodtan visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat! De, ha most megrendeled, biztosak vagyunk abban, hogy pont annyira imádni fogod, mint a közel 1400 eddigi vásárlóink…

onosi_ranctalanito_szett_fekete_web
onosi_ranctalanito_velemeny_parna5

Hogyan kell az Ónosi ránctalanító arcpárnát használnod?

A ránctalanító arcpárnát ugyanúgy kell használnod, mint egy hagyományos párnát, azon kell aludnod, annyi különbséggel, hogy speciális kialakításának köszönhetően kitámasztja a homlokod és az állad, így az arcod nem fog gyűrődni. Amennyiben magas párnán szeretsz aludni, akkor a ránctalanító arcpárnát ráteszed a nagypárnára, és ezen alszol. A lényeg, hogy a ránctalanító arcpárnán legyen minden esetben az arcod!

Hogyan kell az Ónosi ránctalanító dekoltázspárnát használnod?

A Ránctalanító dekoltázspárnát (melltartót) pontosan úgy kell felvenned, ahogyan a hagyományos melltartókat. A dekoltázspárnát éjszaka, alvás közben kell viselned, mivel a dekoltázspárnának pont az a feladata, hogy távol tartsa a melleket egymástól, mikor oldalt vagy hason fekszel, ezzel megakadályozza a dekoltázsod összegyűrődését, a ráncok képződését. A Ránctalanító melltartó pántja saját méretedre állítható, ezért bármilyen testalkathoz és mérethez tökéletesen illeszkedik. Az éjszaka folyamán nem csúszkál el a helyéről, így biztosítja dekoltázsunk védelmét.

Hogyan lehet tisztán tartani a ránctalanító párnákat?

A ránctalanító párnáinkat 30 C-os vízben lehet akár kézzel, akár mosógépben is mosni, ugyanúgy, mint bármilyen más párnát vagy fehérneműt, lehetőleg kímélő programon, alacsonyabb fokozatú centrifugálással. Mosását 2 hetente tanácsoljuk. Saját tesztelésünk és a vásárlói tapasztalatok alapján, másfél-két év folyamatos használat és mosás mellett (kb. 40-50 mosás), tökéletesen megtartják alakjukat és hatékonyságukat. Természetesen, mint ahogy a melltartók és párnák sem tartanak örökké, így ezeket is érdemes másfél-kétévente cserélned.

onosi_ranctalanito_velemeny_gaborne_szabo
onosi_ranctalanito_velemeny_koos_viki

Rendeld meg a fekete színű Ónosi Ránctalanító Szettet selyemszatén díszzsákkal MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL és 30 napos PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!

35.800 Ft helyett

most CSAK 26.900 Ft

onosi_ranctalanito_megrendelem_most

Ajándék selyemszatén díszzsákkal, INGYENES házhozszállítással, utánvétellel és 30 napos kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciával. Ha szeretnéd megrendelni, érdemes sietni, mert november 01-től az ára emelkedni fog!

Megrendelésedet 24 órán belül, futár fogja kiszállítani.

Megrendelés leadásához kattints a fenti "Megrendelem most" gombra!

Vagy add le rendelésed a 06 20 599 6105-ös telefonszámon!

onosi_ranctalanito_velemeny_hornyak_erika2
onosi_ranctalanito_velemeny_angela_hollosi
onosi_ranctalanito_velemeny_raczne_szemok_aniko
onosi_ranctalanito_penzvisszafizetesi_garancia
onosi_ranctalanito_elegedettsegi2
onosi_ranctalanito_24_oras_ingyenes_kiszallitas

Ha a megrendelés során bárhol elakadtál, vagy valami nem egyértelmű, a fenti telefonszámon bármikor elérhető vagyok (hétköznapokon és hétvégén is, 9.00 – 18.00 óra között) ha véletlenül nem tudom felvenni a telefont, minden esetben, mindenkit visszahívok.

onosi_ranctalanito_szett_kerdezd_andit2

Felhasználási feltételek