Aranykolloid Ránctalanító-Hidratáló Arckrém nőknek és férfiaknak 50 gr

//Aranykolloid Ránctalanító-Hidratáló Arckrém nőknek és férfiaknak 50 gr

Aranykolloid Ránctalanító-Hidratáló Arckrém nőknek és férfiaknak 50 gr

4 999 Ft

100%-ban természetes összetevők, 24 karátos aranykolloid részecskék a maximális ránctalanító hatás érdekében!

Az Aranykolloid arckrém rendszeres használata esetén ráncait is kisimíthatja. A színarany térfogatának a több százszorosát képes megkötni vízből. A Gold Skin megnevezésű arckréme, jelentős mértékben aranykolloid koncentrátumot tartalmaz. A többi összetevőt hatóanyag szakértőinkkel úgy próbáltuk meg összeállíttatni, hogy káros anyagokat nem tartalmazó kozmetikum legyen a végeredmény.

 

Cikkszám: arany-ranctalanito-krem Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Aranykolloid ránctalanító-hidratáló Unisex arckrém

A DrJuice Aranykolloid krém aranytartalma miatt rendkívül jól hidratál a szem környékén, arcon, és nem utolsó sorban a nyakon, dekoltázson. Rendszeres alkalmazás mellett kisimítja ráncaid és bársonyossá varázsolja bőröd, mindeközben pedig 24 karátos luxusérzését nyújtja.

Az aranykolloidot úgy állítják elő, hogy az aranyat 1-500 nanométer nagyságúra porlasztják, amely így oldottá válva a bőr legmélyebb rétegeibe is képes eljutni, hogy felébressze a fiatalságot és a szépséget. A szikrázó 24 karátos aranyrészecskék, más néven az aranykolloidok különleges hatásának köszönhetően serkentik és javítják a bőr tónusát, mélyen hidratáló tulajdonságuknak köszönhetően.

De vajon minek köszönhető az arany szépítő, ránctalanító hatása?

Tény, hogy az arany 200-szor! annyi vizet képes megkötni, mint a saját súlya, így könnyen beépül a bőrsejtek közé és hidratáló, tápláló ásványianyagokat, nyomelemeket tud juttatni a bőr mélyebb rétegeibe, amik elősegítik a sejtek optimális működését.

Az arany így a sejtek megújításának és a bőr feszessé, rugalmassá tételének kiváló segítője.
A legújabb kutatások arra is fényt derítettek, hogy az arany valóban sokféle módon gyakorol pozitív hatást a bőrre, és kiváló alapanyagául szolgálhat a modern kozmetikának, szépségiparnak. A kutatási adatok szerint az arany, ez az értékes és csodálatos fém nemcsak elpusztítja a baktériumokat, de serkenti az oxigénmolekulák bejutását is a bőrbe, így pozitívan befolyásolja a sejtek működését, és új energiával látja el őket, ami hosszú távon a bőr felfrissülését és megfiatalodását eredményezi. A bőr fiatalsága ugyanis nagy részben a sejtek megújulási folyamatától függ, amelyet számtalan tényező akadályozhat, mint például a a környezeti ártalmak, a káros ultraibolyasugárzás, a számtalan méreganyag, amit nap, mint nap a szervezetünkbe juttatunk, akár a nem megfelelő kozmetikai termékek által is.

Aranykolloid arckrém használata:

Használati tanács: A Gold Skin krémet tiszta, száraz bőrre vigyük fel, majd lágy mozdulatokkal masszírozzuk bele bőrünkbe a hidratálni kívánt területen. A kenőcs hatása fokozható. Amennyiben rendelkezik a DrJuice aranykolloid folyadékával, az abban található pumpás sprayvel nedvesítse meg a kezelni kívánt területet, és ez után vigye fel a krémet a nedves bőrfelületre.