Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna (Ekrü)

Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna (Ekrü)

18 900 Ft

Az Ónosi ránctalanító dekoltázspárna, alvás közben megakadályozza a dekoltázsod redősödését, ráncosodását, hiszen feszesen tartja azt, így már az első néhány éjszaka után látványos eredményt lehet vele elérni, ráadásul 100%-ig természetes úton, kemikáliák szervezetbe juttatása nélkül… Az Ónosi Ránctalanító dekoltázspárna nem csupán eredményes, de rendkívül kényelmes is! Száraz inhalációs zsebbel!

Az Ónosi ránctalanító párnák előnyei

 • A ráncok kialakulásának egyik fő okát szünteti meg
 • 100% természetes módszer
 • Eredményes ránctalanító / ránc-simító hatás
 • I. osztályú minőség
 • Pihentetőbb alvás
 • Extra komfortérzet
 • Bárhova magaddal viheted
 • Praktikus díszzsák (mosózsáknak is használható
 • 100% pénvisszafizetési garancia

Leírás

Mire való az Ónosi ránctalanító dekoltázspárna (melltartó)?

Hatékonyan enyhíti a gyűrődéseket és ráncokat a dekoltázsnál.

Hogyan működik?

A Ránctalanító dekoltázspárna alvás közben megakadályozza, hogy összegyűrd a dekoltázsod. Az Ónosi Ránctalanító mellpárna így pontosan azt teszi a bőröddel, ami a legfontosabb, tökéletesen simán, feszesen tartja alvás közben, ezáltal reggelente a kellemetlen ráncok és gyűrődések helyett kisimult, fiatalos dekoltázs képe fogad a tükörben.

Hogyan lehet, hogy ránctalanítja a dekoltázs bőrét?

A dekoltázspárna speciális formája, kiképzése és töltőanyaga lehetővé teszi, hogy a dekoltázs bőre az alvás során feszes maradjon és ne gyűrődjön össze, ráadásul ez semmilyen kellemetlenséggel nem jár, sőt nagyon kényelmes és pihentető az alvás speciális párnánkkal. Speciális kialakításuknak köszönhetően nem csak a ráncok kialakulását előzheted meg, de a már kialakult ráncokat is hatékonyan elhalványítja vagy teljesen meg is szünteti.

Milyen hamar lehet látni az eredményt?

Már az első éjszaka után látványos az eredmény! Rendszeres használat során fokozatosan kisimul a bőr, a mélyebb ráncok is eltűnnek, használata megvéd a további gyűrődések, ráncok kialakulásától.

Mikor kapom meg?

Rendelésed akár 24 órán belül, már másnapra megérkezik.

Mi a garancia, hogy működik?

A párnáink bizonyítottan hatékonyak! Mielőtt elkezdtük forgalmazni ránctalanító arcpárnánkat és dekoltázspárnánkat, éveken keresztül teszteltük, bőrgyógyászok, kozmetikus mesterek, arctorna és arcjóga trénerek segítségével, és hatékonyságukra GARANCIÁT vállalunk!

Mégsem vagy elégedett?

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, azaz ha már megvásároltad ránctalanító párnáinkat, de nem válik be, nem vagy elégedett, semmi gond, 30 napos teljes körű visszavásárlási garanciát vállalunk!

ónosi ránctalanító párna pénzvisszafizetési garancia
ónosi ránctalanító párna elégedettség, vélemény

Hogyan kell tisztítani?

Az Ónosi ránctalanító párnákat 30 C-os vízben lehet akár kézzel, akár mosógépben is mosni, ugyanúgy, mint bármilyen más párnát vagy fehérneműt, lehetőleg kímélő programon, alacsonyabb fokozatú centrifugálással. Mosását 2 hetente tanácsoljuk, mint egy ágyneműt vagy fehérneműt. A selyemszatén dísz-zsák, tökéletesen alkalmazható mosózsáknak is.

Várhatsz holnapig, vagy sokkal tovább is, hogy tegyél valamit a ráncaid elmélyülése vagy újabb ráncok begyűjtése ellen… De miért tennéd?

Próbáld ki minél előbb, hisz a ráncaidon kívül más veszítenivalód nincs!

Az Ónosi ránctalanító dekoltázspárna tartalma:

 • 1 db Ónosi ránctalanító dekoltázspárna (melltartó) ekrü színben
 • szatén díszzsák (mosózsáknak is használható) ekrü színben

Érdekelhetnek még…