KÜLFÖLDI VAGY MAGYAR TERMÉK AZ ÓNOSI RÁNCTALANÍTÓ ARC-, ÉS DEKOLTÁZSPÁRNA?

Az Ónosi ránctalanító párna család 100%-ban magyar termék. Magyarországon, magyar emberek gondos munkájával készülnek!

MITŐL ALAKULNAK KI A RÁNCOK?

Csakúgy mint arcunkon a hunyorgás szarkalábakat okoz, alvás közben minden este összegyűrődik a bőr, ami a fiatalabb korosztálynál nem okoz nagy gondot, hiszen a bőr fiatalon még hamar kisimul, de ahogy telnek az évek, sajnos a bőr veszít rugalmasságából, és az éjszakai “gyűrődések” egy idő után nem tudnak kisimulni és ráncokká válnak. Ennek megelőzésében nyújt segítséget az Ónosi ránctalanító termékcsalád.

HÁNY ÉVES KORTÓL ÉRDEMES ELKEZDENI A HASZNÁLATOT?

A bőrápolás sikerének kulcsa minden esetben a megelőzés! Minél hamarabb kezded el a megelőzést, hidratálást, bőrápolást, annál nagyobb esélyed lesz arra, hogy késleltesd a bőr természetes öregedési folyamatát, a ráncok kialakulását. Sajnos már a 20-as éveink közepétől látható a dekoltázs bőrének folyamatos változása, öregedése. Ennek az az oka, hogy a nyak és dekoltázsunk bőre éppolyan vékony és érzékeny, mint a szem környéke, emiatt még az apró ráncok is sokkal hamarabb jelentkezhetnek ezen a területen. Ráadásul kevesen tudják, hogy az oldalfekvéses alvás és a hason alvás is nagyban hozzájárul a dekoltázsunk, arcunk ráncainak kialakulásához. Az Ónosi ránctalanító dekoltázspárnát és arcpárnát megelőzés céljára is érdemes alkalmazni, így már a 20-as évek közepétől ajánljuk a ránctalanító párnák használatát!

MILYEN GYORSAN JELENTKEZIK AZ EREDMÉNY?

Már pár hetes használat után látható eredményeket lehet elérni. Természetesen ez függ a már kialakult ráncok mélységétől, de nagy örömünkre szolgál, hogy minden esetben szemmel látható eredményekről számolhatunk be!

MILYEN KORBAN HATÉKONY EZ A MÓDSZER?

Tapasztalataink alapján a 25 és 55 éves kor között a leghatékonyabb az Ónosi ránctalanító párnák használata.

KÉNYELMETLEN-E A HASZNÁLATA?

Egyáltalán nem kényelmetlen a párnák használata! Sőt! A ránctalanító párnáink teszt alanyai annyira megszerették a speciális párnát, hogy nem tudnak nélküle aludni, pedig a kifejlesztésnél nem volt szempont a kényelem, de a bőrsemleges anyag használat miatt, sikerült egy rendkívül kényelmes végterméket alkotnunk, amire persze jó büszkék is vagyunk:) És végre újra kényelmesen tudsz majd hason fekve és oldalt fekve is aludni! Mindezt persze úgy, hogy reggelre nem gyűröd össze se az arcodat, se a dekoltázsod!

LEHET-E MOSNI A PÁRNÁKAT?

Az Ónosi ránctalanító párnáinkat 30 C-os vízben lehet akár kézzel, akár mosógépben is mosni, ugyanúgy, mint bármilyen más párnát vagy fehérneműt.

MEGELŐZÉSRE VAGY RÁNCTALANÍTÁSRA JÓ?

A különböző korosztályú teszt alanyok tapasztalatai, beszámolói alapján mind a megelőzésre, mind a már kialakult ráncok ránctalanítására tökéletes megoldást nyújtanak a párnák!

LEHET-E AZ ARCPÁRNÁT MÁSIK PÁRNÁRA TENNI MAGASÍTÁS CÉLJÁBÓL, NEM VESZÍT-E A HATÉKONYSÁGÁN?

Természetesen lehet önmagában is használni, de ha valaki nem szeret alacsony párnán aludni, úgy ráhelyezheti bármilyen más párnára is.

MIÉRT HATÁSOS AZ ARCPÁRNA?

Az arcpárna félhold kialakításának köszönhetően alátámasztódik az arcod a homlokodnál és az álladnál, ezáltal nem gyűrődik össze éjszaka, alvás közben a bőröd.

MIÉRT HATÁSOS A DEKOLTÁZSPÁRNA?

A dekoltázspárnát éjszaka, alvás közben kell viselned, mivel a dekoltázspárnának pont az a feladata, hogy távol tartsa a melleket egymástól, mikor oldalt vagy hason fekszel, ezzel megakadályozza a dekoltázsod összegyűrődését, a ráncok képződését.

MI A GARANCIA HOGY NEKEM BEVÁLIK?

A puding próbája, az evés! Mi már tudjuk, hogy ránctalanító arc,- és dekoltázspárnáinkat imádni fogod, ezért bátran vállalunk 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát termékeinkre. Rendeld meg kockázat nélkül, és ha tetszik az eredmény, amit tapasztalni fogsz, segíts azzal, hogy Te is leírod véleményed és tapasztalataidat ráncvasaló, ránctalanító párnáinkról, itt a weblapunkon vagy a Facebook oldalunkon…De, ha bármilyen kifogásod van, vagy nem vagy tökéletesen megelégedve a termékünkkel, egyszerűen küld vissza és mi azonnal visszafizetjük a teljes vételárat, anélkül, hogy bármit is kérdeznénk.

Akció!
47 289 Ft 32 900 Ft
Akció!
47 289 Ft 32 900 Ft
Akció!
42 290 Ft 29 900 Ft
Akció!

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Ekrü)

37 300 Ft 26 900 Ft
Akció!

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Ekrü), aranykrémmel

42 290 Ft 29 900 Ft
Akció!

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Fekete)

37 300 Ft 26 900 Ft
Akció!

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Fekete), aranykrémmel

42 290 Ft 29 900 Ft
Akció!
42 290 Ft 29 900 Ft