KÜLFÖLDI VAGY MAGYAR TERMÉK AZ ÓNOSI RÁNCTALANÍTÓ ARC-, ÉS DEKOLTÁZSPÁRNA?

Az Ónosi ránctalanító párna család 100%-ban magyar termék. Magyarországon, magyar emberek gondos munkájával készülnek PRÉMIUM minőségben. Minden egyes párna a gyártás során, fázisonként szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül. Az ellenőrzés kiterjed a varrás minőségére, a speciális töltőanyag minőségi tesztjére, a pontos töltési mennyiségre és az anyag higiéniára. Kizárólag ez a szigorú ellenőrzés teszi lehetővé, hogy a végeredmény egy valóban hatékony ránctalanító hatású párna legyen.  

MITŐL ALAKULNAK KI A RÁNCOK?

Életed során arcbőröd és dekoltázsod legmélyebb ráncait alvás közben gyűjtöd össze. Csakúgy mint arcunkon a hunyorgás szarkalábakat okoz, alvás közben minden este összegyűrődik a bőr, ami a fiatalabb korosztálynál nem okoz nagy gondot, hiszen a bőr fiatalon még hamar kisimul, de ahogy telnek az évek, sajnos a bőr veszít rugalmasságából, és az éjszakai “gyűrődések” egy idő után nem tudnak kisimulni és ráncokká válnak. Ennek megelőzésében nyújt segítséget az Ónosi ránctalanító termékcsalád.

HÁNY ÉVES KORTÓL ÉRDEMES ELKEZDENI A HASZNÁLATOT?

A bőrápolás sikerének kulcsa minden esetben a megelőzés! Minél hamarabb kezded el a megelőzést, hidratálást, bőrápolást, annál nagyobb esélyed lesz arra, hogy késleltesd a bőr természetes öregedési folyamatát, a ráncok kialakulását. Sajnos már a 20-as éveink közepétől látható a dekoltázs bőrének folyamatos változása, öregedése. Ennek az az oka, hogy a nyak és dekoltázsunk bőre éppolyan vékony és érzékeny, mint a szem környéke, emiatt még az apró ráncok is sokkal hamarabb jelentkezhetnek ezen a területen. Ráadásul kevesen tudják, hogy az oldalfekvéses alvás és a hason alvás is nagyban hozzájárul a dekoltázsunk, arcunk ráncainak kialakulásához. Az Ónosi ránctalanító dekoltázspárnát és arcpárnát megelőzés céljára is érdemes alkalmazni, így már a 20-as évek közepétől ajánljuk a ránctalanító párnák használatát!

MILYEN GYORSAN JELENTKEZIK AZ EREDMÉNY?

A ránctalanító arcpárna és dekoltázspárna használatával már az első éjszaka után láthatóan simább arcbőrrel és dekoltázzsal fogsz ébredni. A rendszeres használattal egyre simább lesz a bőr. Néhány héten belül drámai a hatás! Vásárlóink egyöntetű véleménye szerint éveket fiatalít! Ez nem csupán a látható változásnak köszönhető, hanem a pozitív élménynek és örömnek amit a párna használata okoz.  

MILYEN ÉLETKORBAN HATÉKONY EZ A MÓDSZER?

Tapasztalataink alapján a 25 és 55 éves kor között a leghatékonyabb az Ónosi ránctalanító párnák használata.

KÉNYELMES A HASZNÁLATA?

Az Ónosi ránctalanító párnák rendkívül kényelmesek, használatukkal nagyon pihentető az alvás. Olyan kényelmes végterméket alkotnunk, amire persze nagyon büszkék is vagyunk:) Párnáink használatával újra kényelmesen tudsz majd hason fekve és oldalt fekve is aludni! Mindezt persze úgy, hogy reggelre nem gyűröd össze se az arcodat, se a dekoltázsod!

LEHET MOSNI A PÁRNÁKAT?

Az Ónosi ránctalanító párnáinkat 30 C-os vízben lehet akár kézzel, akár mosógépben is mosni, ugyanúgy, mint bármilyen más párnát vagy fehérneműt. A ránctalanító arcpárnáinkhoz vásárolhatsz selyemszatén arcpárnahuzat is többféle színben, ezzel nagyban megkíméled a ránctalanító párnát!

VÁSÁROLHATÓ-E HUZAT A PÁRNÁKHOZ?

A ránctalanító arcpárnáinkhoz vásárolhatsz selyemszatén arcpárnahuzatot is többféle színben, ezzel nagyban megkíméled a ránctalanító párnát, hiszen a párnát így ritkábban kell mosni. Huzat használatával minimum 2 évvel tovább használhatod a párnáinkat anélkül, hogy veszítenének hatékonyságukból! Ha nem választasz huzatot, akkor tapasztalatok szerint 2-3 évet bírnak. 

MEGELŐZÉSRE VAGY RÁNCTALANÍTÁSRA JÓ?

A különböző korosztályú teszt alanyok tapasztalatai, beszámolói alapján mind a megelőzésre, mind a már kialakult ráncok ránctalanítására tökéletes megoldást nyújtanak a párnák!

LEHET-E AZ ARCPÁRNÁT MÁSIK PÁRNÁRA TENNI MAGASÍTÁS CÉLJÁBÓL, NEM VESZÍT-E A HATÉKONYSÁGÁN?

Természetesen lehet önmagában is használni, de ha valaki nem szeret alacsony párnán aludni, úgy ráhelyezheti bármilyen más párnára is.

MIÉRT HATÁSOS AZ ARCPÁRNA?

Az arcpárna félhold kialakításának köszönhetően alátámasztódik az arcod a homlokodnál és az álladnál, ezáltal nem gyűrődik össze éjszaka, alvás közben a bőröd.

MIÉRT HATÁSOS A DEKOLTÁZSPÁRNA?

A dekoltázspárnát éjszaka, alvás közben kell viselned, mivel a dekoltázspárnának pont az a feladata, hogy távol tartsa a melleket egymástól, mikor oldalt vagy hason fekszel, ezzel megakadályozza a dekoltázsod összegyűrődését, a ráncok képződését.

MI A GARANCIA HOGY NEKEM BEVÁLIK?

A puding próbája, az evés! Mi már tudjuk, hogy ránctalanító arc,- és dekoltázspárnáinkat imádni fogod, ezért bátran vállalunk 14 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát termékeinkre. Rendeld meg kockázat nélkül, és ha tetszik az eredmény, amit tapasztalni fogsz, segíts azzal, hogy Te is leírod véleményed és tapasztalataidat ráncvasaló, ránctalanító párnáinkról, itt a weblapunkon vagy a Facebook oldalunkon…De, ha bármilyen kifogásod van, vagy nem vagy tökéletesen megelégedve a termékünkkel, egyszerűen küld vissza és mi azonnal visszafizetjük a teljes vételárat, anélkül, hogy bármit is kérdeznénk.

-26%
-26%
-25%

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Ekrü)

27 900 Ft
-25%

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Fekete)

27 900 Ft