Az Ónosi ránctalanító párna család 100%-ban magyar termék. Magyarországon, magyar emberek gondos munkájával készülnek PRÉMIUM minőségben. Minden egyes párna a gyártás során, fázisonként szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül. Az ellenőrzés kiterjed a varrás minőségére, a speciális töltőanyag minőségi tesztjére, a pontos töltési mennyiségre és az anyag higiéniára. Kizárólag ez a szigorú ellenőrzés teszi lehetővé, hogy a végeredmény egy valóban hatékony ránctalanító hatású párna legyen.  

Életed során arcbőröd és dekoltázsod legmélyebb ráncait alvás közben gyűjtöd össze. Csakúgy mint arcunkon a hunyorgás szarkalábakat okoz, alvás közben minden este összegyűrődik a bőr, ami a fiatalabb korosztálynál nem okoz nagy gondot, hiszen a bőr fiatalon még hamar kisimul, de ahogy telnek az évek, sajnos a bőr veszít rugalmasságából, és az éjszakai “gyűrődések” egy idő után nem tudnak kisimulni és ráncokká válnak. Ennek megelőzésében nyújt segítséget az Ónosi ránctalanító termékcsalád.

A bőrápolás sikerének kulcsa minden esetben a megelőzés! Minél hamarabb kezded el a megelőzést, hidratálást, bőrápolást, annál nagyobb esélyed lesz arra, hogy késleltesd a bőr természetes öregedési folyamatát, a ráncok kialakulását. Sajnos már a 20-as éveink közepétől látható a dekoltázs bőrének folyamatos változása, öregedése. Ennek az az oka, hogy a nyak és dekoltázsunk bőre éppolyan vékony és érzékeny, mint a szem környéke, emiatt még az apró ráncok is sokkal hamarabb jelentkezhetnek ezen a területen. Ráadásul kevesen tudják, hogy az oldalfekvéses alvás és a hason alvás is nagyban hozzájárul a dekoltázsunk, arcunk ráncainak kialakulásához. Az Ónosi ránctalanító dekoltázspárnát és arcpárnát megelőzés céljára is érdemes alkalmazni, így már a 20-as évek közepétől ajánljuk a ránctalanító párnák használatát!

A ránctalanító arcpárna és dekoltázspárna használatával már az első éjszaka után láthatóan simább arcbőrrel és dekoltázzsal fogsz ébredni. A rendszeres használattal egyre simább lesz a bőr. Néhány héten belül drámai a hatás! Vásárlóink egyöntetű véleménye szerint éveket fiatalít! Ez nem csupán a látható változásnak köszönhető, hanem a pozitív élménynek és örömnek amit a párna használata okoz.  

Tapasztalataink alapján a 25 és 55 éves kor között a leghatékonyabb az Ónosi ránctalanító párnák használata.

Az Ónosi ránctalanító párnák rendkívül kényelmesek, használatukkal nagyon pihentető az alvás. Olyan kényelmes végterméket alkotnunk, amire persze nagyon büszkék is vagyunk:) Párnáink használatával újra kényelmesen tudsz majd hason fekve és oldalt fekve is aludni! Mindezt persze úgy, hogy reggelre nem gyűröd össze se az arcodat, se a dekoltázsod!

Az Ónosi ránctalanító párnáinkat 30 C-os vízben lehet akár kézzel, akár mosógépben is mosni, ugyanúgy, mint bármilyen más párnát vagy fehérneműt. A ránctalanító arcpárnáinkhoz vásárolhatsz selyemszatén arcpárnahuzat is többféle színben, ezzel nagyban megkíméled a ránctalanító párnát!

A ránctalanító arcpárnáinkhoz vásárolhatsz selyemszatén arcpárnahuzatot is többféle színben, ezzel nagyban megkíméled a ránctalanító párnát, hiszen a párnát így ritkábban kell mosni. Huzat használatával minimum 2 évvel tovább használhatod a párnáinkat anélkül, hogy veszítenének hatékonyságukból! Ha nem választasz huzatot, akkor tapasztalatok szerint 2-3 évet bírnak. 

A különböző korosztályú teszt alanyok tapasztalatai, beszámolói alapján mind a megelőzésre, mind a már kialakult ráncok ránctalanítására tökéletes megoldást nyújtanak a párnák!

Természetesen lehet önmagában is használni, de ha valaki nem szeret alacsony párnán aludni, úgy ráhelyezheti bármilyen más párnára is.

Az arcpárna félhold kialakításának köszönhetően alátámasztódik az arcod a homlokodnál és az álladnál, ezáltal nem gyűrődik össze éjszaka, alvás közben a bőröd.

A dekoltázspárnát éjszaka, alvás közben kell viselned, mivel a dekoltázspárnának pont az a feladata, hogy távol tartsa a melleket egymástól, mikor oldalt vagy hason fekszel, ezzel megakadályozza a dekoltázsod összegyűrődését, a ráncok képződését.

A puding próbája, az evés! Mi már tudjuk, hogy ránctalanító arc,- és dekoltázspárnáinkat imádni fogod, ezért bátran vállalunk 14 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát termékeinkre. Rendeld meg kockázat nélkül, és ha tetszik az eredmény, amit tapasztalni fogsz, segíts azzal, hogy Te is leírod véleményed és tapasztalataidat ráncvasaló, ránctalanító párnáinkról, itt a weblapunkon vagy a Facebook oldalunkon…De, ha bármilyen kifogásod van, vagy nem vagy tökéletesen megelégedve a termékünkkel, egyszerűen küld vissza és mi azonnal visszafizetjük a teljes vételárat, anélkül, hogy bármit is kérdeznénk.

-26%
-26%
-25%

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Ekrü)

27 900 Ft
-25%

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Fekete)

27 900 Ft