Az Ónosi ránctalanító párnák

Kezdetek…

Ónosi Andrea vagyok az Ónosi ránctalanító párnák megálmodója és megalkotója. Amikor 2009-ben elkezdtem kísérletezgetni a ránctalanító párnák kifejlesztésével, nagyon sokan kinevettek, megmosolyogtak, kételkedtek és drukkoltak, hogy ne sikerüljön.

Nem titok, nagyon sok pénzt és energiát fektettem párnáinkba. 34 különböző prototípust készítettünk és folyamatosan teszteltük. Sok idő telt el, mire megtaláltuk a tökéletes anyag-összetételt, formát, ami hatékony és közel 3 év telt el, mire sikerült az első olyan párna szettet megcsinálni, ami valóban hatékonynak és maximálisan kényelmesnek bizonyult.

Izgalmak…

2012-ben kezdtük meg a forgalmazást. Sose felejtem el, mennyire izgultam, hogy a vásárlóink mit mondanak majd, mert nem akartam, hogy bárki úgy érezze, becsaptam, ezért elhatároztam magamban, hogy ha 10 emberből 2-nél több elégedetlen vásárlónk lesz, abba hagyom a forgalmazást, mert nem szeretnék ellenségeket gyűjteni. Magasra tettem a mércét, mert a ránctalanító kozmetikumokat forgalmazó cégeknél 40%-os elégetettséggel simán folytatják a gyártást… Csendben jegyzem meg, hogy vásárlói elégedettség párnáinknál 98% feletti!

Tudtam, hogy nehezen fogják tudni elképzelni az érdeklődők, hogy egy egyszerű párna és melltartó képes ránctalanítani, de mivel biztos voltam a hatékonyságukban, inkább minden anyagi kockázatot magamra vállaltam.

Ha olyan terméket forgalmazol az interneten, amivel becsapod a vevőidet, nagyon gyorsan kiderül, mert a Facebookon, vagy bármilyen más internetes fórumokon, hamar híre megy a kamu termékeknek és akkor lehúzhatod a rolót…

Nehézségek…

Azt is maximálisan megértettem, hogy az emberek szkeptikusak, hiszen olyan sok becsapás ér minket, olyan sok átverésről hallunk nap, mint nap. Miért is hinnék el, hogy létezik olyan párna, ami ránctalanítja az arcunk és dekoltázsunk?! Persze, hogy ezt is becsapásnak, lehúzásnak, kamu terméknek gondolják…

Amikor meghirdettem a Facebookon a Ránctalanító párnákat, annyi szkeptikus, negatív hozzászólást kaptam, mint például: “Ez is csak egy lehúzás! Egy újabb kamu csodaszer! Biztos, hogy nem valósak a vélemények! Tuti lefizették a bőrgyógyászt és a többi szakértőt! Biztos ki van retusálva Andrea (azaz én:) az életben tuti nem így néz ki!… és még sorolhatnám a “szebbnél-szebb” hozzászólásokat.

Iszonyatosan elkeseredtem, és fel akartam adni az egészet, úgy éreztem nem vagyok elég erős ehhez, nem ér ennyit az egész. De, mint olyan sok mást sem adtam fel az életemben, hisz szüleim erre tanítottak és gyermekemet én is erre tanítom, így erőt vettem magamon és folytattam a harcot!

Sikerek…

És… jól tettem, hisz az első 300 párna értékesítése után nagyot fordult a világ, mert csupán 3 párnát küldtek vissza (jogosan), de szerencsére nem a hatékonyságuk miatt, hanem azért mert varrási hiba miatt megbomlott az anyag, illetve volt olyan vásárló is, aki világ életében párna nélkül aludt, így képtelen volt megszokni az arcpárnát, de a melltartót imádja és azóta is használja. Nagyon megnyugtató volt számomra, hogy a varrási hibás párnáknál nem a pénzt akarták vissza kérni a kedves vásárlók, hanem cserét kértek, ez nagyon jó visszaigazolás volt számomra, hogy megérte az a sok energia-befektetés a párnák kifejlesztésére.

Ráadásul egyre több vélemény és tapasztalat gyűlt össze, mert vásárlóink voltak olyan kedvesek és megírták véleményüket, sőt arctorna trénerek, arcjóga trénerek, kozmetikus mesterek és bőrgyógyászok is kiálltak párnáink mellett.

Igen, bevallom őszintén, nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült egy olyan terméket piacra dobnom, ami nem okoz csalódást, ami valóban hatékony és ami bárki számára megfizethető!

Ezért is adtam a saját nevemet párnáimhoz, hogy ezzel is biztosítsalak Téged, ez nem egy kamu termékeket forgalmazó cég. És szeretnélek megnyugtatni, hogy ha Te is megvásárolod párnáimat, ez lesz életed legjobb befektetése, ha zavarnak a ráncok, vagy ha kényelmes pihenésre vágysz éjszakánként.

Én már 9 éve használom a dekoltázspárnát és az arcpárnát és nagyon imádom őket. Biztos vagyok abban, hogy Te is imádni fogod! De ha nem, nyugodtan visszaküldheted és a teljes vételárat visszafizetem!

Párnáinkra 100% pézvisszafizetési garanciát vállalunk! Rendelésed 24 órán belül kiszállítjuk!

-26%
-26%
-25%

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Ekrü)

27 900 Ft
-25%

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Fekete)

27 900 Ft