Dr. Irinyi Beatrix bőrgyógyász ajánlásával:
www.dririnyi.hu

Ez a párna FANTASZTIKUS!

Én egy hete használom és minden képzeletet felülmúl! Ez nem hit kérdése! 62 éves vagyok és már minden kencét kipróbáltam de nem igazán használtak. Ez a párna FANTASZTIKUS! Nagyon örülök hogy megvettem!

Szabó Gáborné / a Facebook oldalunkon osztotta meg véleményét

Egyszerűen IMÁDOM!

Sokáig gondolkodtam, mielőtt idén szeptember végén megrendeltem a szettet, elolvastam sok-sok véleményt is. A rendelés másnapján már hívott is Andrea, egyeztettük a szállítás időpontját – ahogyan nekem megfelel – ez nagyon szimpatikus volt és megvallom őszintén, nagyon kedves gesztus, mert általában csak egy visszaigazoló mail jön bármilyen internetes vásárlás esetén, ez a tapasztalatom, elég sokat rendelek netről. A megbeszélt időpontban megérkezett a csomag. A párnával kapcsolatban voltak kétségeim, el nem tudtam képzelni, hogy lehet majd kényelmesen aludni rajta a “fura“ alakja miatt. Igaz, van a csomagban egy igényesen elkészített tájékoztató fényképpel, szóval gondoltam, majd “követem a látottakat“. Sokan írták, hogy pár hét alatt megszokták, hát, nekem ez két éjszaka után sikerült! Egyszerűen imádom! Hogy ki volt, aki kitalálta ezt a formát, nem tudom, de hatalmas ötlet, az biztos. Az, hogy alvás közben nem fúródok bele a kispárnába, hanem kényelmesen, mégis “több levegőhöz jutva“ pihenhetek, és még “gyűrött“ arc nélkül is ébredek – számomra megfizethetetlen! Viszem is magammal, bárhol kell aludni! A dekoltázs párna a másik, ami a szett része. Hát, első este még a férjem jót viccelődött – egyébként mindkettőn -, azóta ez már nem így van, mert tényleg nagyon látványos a használatuk eredménye. Jó, nyilván nem leszek újra 20 éves, annak viszont örülök, hogy senki nem hiszi el, hogy egy 3,5 éves klassz kis srác mondja nekem nap mint nap: imádlak Mami! Ajánlom mindenkinek, aki kényelmesen szeretne aludni, valamint kipihenten és kisimultan ébredni, még akkor is, ha már nem 20 éves. Neked pedig köszönöm Andi!

Ráczné Szemők Anikó / a Facebook oldalunkon osztotta meg véleményét

Csak ajánlani tudom MINDENKINEK!

Megvettem az egész szettet és bátran állítom, hogy nagyon jó választás volt! A tapasztalataimat szeretném megosztani mindenkivel…A dekoltázspárna teljesen kiküszöbölte az új ráncok képződését, a régieket jelentősen csökkentette. Már az első napokban éreztem csodás hatását! Ezt minden lánynak és nőnek használnia kell! Ha elutazom feltétlenül magammal viszem. Az arcpárna, fejpárna is szuper ötlet. Azon kívül, hogy a megszokott reggeli gyűrődések már nem jelennek meg az arcomon, a nyakamnál is érzem is érzem jótékony hatását. Tökéletesen kitámasztja a fejemet, és a reggeli nyaki fájdalmaim is elmúltak. Erre a párna finom anyag is rásegít.

S. Mária

Végre egy nem kamu cucc

A múltkor nyomoztam itt a FB-on, hogy ismeri-e valaki azt a ránctalanító párnát, mert törik a bőröm és valamit kéne vele kezdenem! Mivel senki nem reagált úgy döntöttem, hogy megveszem a dekoltázs párnával együtt, mert azt írták, hogy 30 napon belül vissza lehet küldeni, ha még sem jó! Nagyon szkeptikus voltam, mert annyi kamu cucc van, kamu hozzászólással, de a megrendelés után felhívott, aki forgalmazza (Andi), hogy ha bármi gondom van, akár csak az egyik nem tetszik, akkor nyugodtan küldjem vissza! Na, már ez is nagyon szimpi volt! 4 napja használom, de már az első éjszaka után bátran merem kijelenteni, hogy végre egy nem kamu cuccot vettem! Konkrétan hihetetlen, hogy reggel felkeltem és nem volt olyan a képem és a szemem, mint egy összegyűrt sárpej kutyáé és a mellkasomon egy db gyűrődés sem volt. Gondolom mindenki tudja milyen, amikor oldalt alszik az ember a dekoltázsnál olyan nagyon ráncos lesz reggelre, aztán egy idő után meg úgy marad! Szóval konkrétan semmi nem volt reggel! Max annyi hátránya van ennek a kis cuccosnak, hogy szatén és sűrűbben kell mosni, meg a dekoltázs párna nem a leg szexibb felvéve, max. hancur után kell felvenni! De egyszerűen fantasztikus. Azért örülök neki ennyire, mert 1 hete műtötték a szemem és mondta varratszedéskor a doki, hogy te jó ég ennyire megtörik a bőröd az alvásnál? És ez egy kicsit mellbe vágott, hogy így észre lehetett venni! BOLDOG VAGYOK, hogy ennek vége! Köszönöm Andi!

Hornyák Erika / a Facebook oldalunkon osztotta meg véleményét

Hosszú idő óta először mosolyogtam a tükörben!

Kedves Andrea! Ígéretedhez híven tegnap átvehettem a dekoltázs-párnát. Hatalmas várakozással próbáltam ki, mára virradó éjszaka. Hosszú idő óta először mosolyogtam reggel a tükörbe, hiszen a mély barázdák eltűntek, csak a pókháló maradt, ami gondolom egy jó kis krémmel és a további használattal el fog tűnni. Mióta vártam már erre, köszönöm Neked, nagyon örülök!!!! Mindenkinek ajánlani fogom! A levendulás olaj pedig csak hab volt a tortán – olyan harmóniában ébredtem, hogy csak na! Köszönöm!!! Szép napot!

Nem bántam meg!

Kb. két éve vásároltam, a legkényelmesebb párna, amit életemben használtam. Nem tudom, hogy milyen ráncos lennék nélküle, de tény, hogy nincs reggelente összegyűrődve az arcom. Az anyaga pedig fokozza a komfortérzetet. Mindent elmond az elégedettségemről, hogy augusztusban a lányomnak is vettem, mert fő a megelőzés. Én nagyon szeretem (soha más párnát nem fogok használni, ez biztos!), és ajánlom is mindenkinek! Üdvözlettel:

Farkasné Himer Hajnalka / a Facebook oldalunkon osztotta meg véleményét

A dekoltázspárna meg kölönösen CSODÁLATOS!

Már én is használom. Csodálatos, nyugodt éjszakám van át alszom az éjszakát és reggel nem nyakfájással ébredek. De ami csodálatos mág a dekoltázspárna, már 2 nap után láttam az eredményt. Ajánlani tudom mindenkinek..

Csatári Éva Édua / a Facebook oldalunkon osztotta meg véleményét

A dekoltázsnál lévő ránc 2 nap alatt eltűnt

Kedves Andrea! Megrendeltem az Ónosi ránctalanító szettet, kb. három hete kaptam meg. Nagyon jó tapasztalataim vannak vele. A melltartó párna két napos használata után a dekoltázsnál lévő erős függőleges ránc alig látható, ez volt az első, amit észrevettem. Azóta a helyzet csak fokozódik, egyre símább a dekoltázsom (nagy örömömre.) A fejpárna használatát tanulni és szokni kell, három hét után már kialakult, hogy ha éjjel átfordulok a másik oldalamra, tudom, hogy a másik “holdacskába” kell belehajtani a fejem. Így az arcomon kialakult alvási gyűrődések is szépen halványodnak. Ráadásul az anyag maga is nagyon kellemes. Köszönöm ! Üdvözöllek:

Dr. Markó Borbála / gyógyszerész

Szívből ajánlom!

Én ma is ezen a párnán ébredtem…IMÁDOM!!!! Szívből ajánlom Mindenkinek a mellpárnával együtt! Itt vagyok én saját magam referenciaként! Nézz rám! Nem adnám egyik párnát sem semmiért! Imádom őket!

Szilágyi Ildikó / a Facebook oldalunkon osztotta meg véleményét

Nem hinni kell, hanem TAPASZTALNI!

Én használom és kiváló (a dekoltázspárnát vettem)! Nem hinni kell, hanem TAPASZTALNI!

Gala Claudia / a Facebook oldalunkon osztotta meg véleményét

Nagy öröm

A tapasztalatom – néhány nap után: Évek óta aggaszt a jövőkép: a dekoltázsom idővel olyan lehet, mint a harmonika. Mióta a mellpárnát használom, azt látom, hogy a reggeli függőleges vonalak eltűntek! NAGY ÖRÖM! A mellpárna valóban jó megoldást jelent! A súlyzós mellgyakorlatok sajnos a bőrgyűrődéseket nem tudják ellensúlyozni, hiszen nem a bőrre hatnak és egyébként is: 7-8 órai ráncolt állapot nem szűnhetne meg napi néhány percnyi edzéstől. Ugyanez mondható el az arcpárnáról is. Arctornázom 10 éve, kemények az arcizmaim, kirúgják magukat. De romlik az arctorna hatásfoka, ha egész éjszaka gyűrődik pl. a szemem környékén levő vékony bőr. Az bizony még a legkeményebb edzés ellenére is betörhet, ha már elmúlt az első hamvas ifjúságom! (Elmúlt.) Eddig gabonapárnába mélyesztettem lyukakat, hogy a kényes területek (a szem, a szájzug) a levegőben maradjanak. Az arcpárnával, ezzel az okos és kényelmes találmánnyal megszabadulhatok az éjszakai kapirgálástól és zörgéstől (aki aludt már gabonapárnán, tudja, hogy miről beszélek) – nos és az éjszakai – fenyegető ráncaimtól.

Bojtor Márta / Arcvonal arctorna rendszer kifejlesztője

Arctorna – Arcvonal

Orvosi szemmel

Esztétikában jártas bőrgyógyászok nap mint nap szembesülhetnek a pácienseik részéről azzal az igénnyel, hogy az elvégzett ránctalanító kezelések nemcsak sikeresek, hanem hosszú távon tartósak, eredményesek is legyenek. Manapság fiatalabb 20-as, 30-as éveikben járó páciensekben is felmerül a gondolat, hogyan is őrizhetnék meg bőrük fiatalságát, ránctalanságát. 25 éves kor felett a környezeti ártalmak, genetikai tényezők, életmódi sajátságok együttes hatására a bőr öregedésének kezdeti jelei már megmutatkoznak, a bőr kötőszöveti állománya, rugalmassága, feszessége, hidratáltsága fokozatosan csökken. Ezt úgy is érzékeljük, hogy reggeli ébredéskor mellkasunkon, arcunkon, homlokunkon hosszanti gyűrődéseket láthatunk, melyek fél -egy óra múlva tűnnek el. Ezek alapján örültem ennek az újdonságnak, amivel kiegészíthetem az eddigi terápiás lehetőségeket. A ránctalanító párna és melltartó segítségével az esztétikai kezelésekkel elért eredmények tartósabbá tehetők, illetve fiatalabbak esetén a ráncok korai kialakulása megelőzhető. Személyes tapasztalataim alapján néhány nap kell, amíg megszokjuk a helyes használatot, de ha ez megtörtént, visszatérve a hagyományos párnán való alvásra, ez utóbbi kényelmetlennek tűnik. A ránctalanító párna nemcsak arcunkat kíméli, de gerincünknek is megfelelő alátámasztást ad, elősegítve a pihentető alvást. Akinek fontos a szép bőr, az egészséges, fiatalos megjelenés, ajánlom kipróbálásra!

Dr. Pokol Evelin / bőrgyógyász

Borostyán Medical Center – Bőrgyógyászat

Gondoltam, hogy hatásos lesz, de hogy ennyire, arra nem számítottam…

Ki ne szembesült volna még a keserű valósággal, azzal, hogy egy kiadós alvás ellenére, a tükörbe pillantva, gyűrött arcot és betört dekoltázst látott? Ez minket 40 feletti nőket érzékenyen érintő probléma, de eddig még nem találtam rá az igazán eredményesnek mondható és tartós megoldásra. Amit napközben kisimítunk, éjszaka begyűrjük. Ezért is örültem, mikor Andrea megkeresett azzal a kéréssel, hogy próbáljam ki az Ónosi párnákat. Gondoltam, hogy hatásos lesz – hiszen a mellek, és a bőr helyben tartásával, megakadályozható az elmozdulás, a ráncképződés –, de hogy ennyire, arra nem számítottam. Izgatottan nyitottam ki a csomagot… aztán egy kissé meghökkentem a formai kivitelezésen. Az arcpárnára kisfiam azonnal rávetette magát, és azóta nem ereszti. Pihe-puha tapintású, mégis formatartó, kellemes hűs érzetet nyújt a bőrnek. Alig vártam, hogy este legyen és végre kezdődjön a tesztelés. Fantasztikus érzés volt az első együtt töltött éjszaka (a dekoltászpárnával) után a tükörbe nézni. Nyoma sem volt az addig megszokott éjszakai gyűrődésnek! Agyő, betört dekoltázs! Mellékhatásként végre sikerült végigaludnom az éjszakát, köszönhető a párna zsebecskéjébe csúsztatott levendula illóolajjal átitatott papírcsíknak. Az állítható pántoknak köszönhetően az sem okoz problémát, ha felszalad ránk pár plusz kiló. Kényelmes, pár nap után úgy megszoktam, mintha a 2. bőröm lenne. Mi kozmetikusok azt valljuk, hogy a prevenció a legjobb megoldás (no de tegyük a szívünkre a kezünket, ki gondol 20 évesen a ráncokra?), de ha erről már lekéstünk, ne keseredjünk el, mert bárkinek lehet szexi dekoltázsa. És hogy mi kell hozzá? UV-védelem: még akkor se feledkezzünk meg róla, ha csak fél órát töltünk a szabadban. Minőségi kozmetikumok napi használata. Speciális nyak-dekoltázsgyakorlatok. Helyes testtartás; centiméterekkel megemelkedhet a mell, kisimul a nyak, dekoltázs. És hogy az eredmény valóban tartós legyen: Ónosi párnák. Andrea, gratulálok a találmányodhoz és köszönöm, hogy megismertettél vele! Szívből ajánlom minden nőtársamnak!

Koós Viki / Kozmetikus Arcjóga-Arctorna Szépségprogram megalkotója

Nem gondoltam volna, hogy beválik…

Nem gondoltam volna, hogy beválik… 16 éve vagyok kozmetikus, öt éve kozmetikus mester. Mindig nyitott vagyok az újdonságokra, de ez még nekem is egy kicsit meredek volt:) Az Ónosi ránctalanító dekoltázs-, és arcpárnát néhány hete használom és bevallom, hogy mikor felkért Andrea, hogy, mint kozmetikus mester mondjam el őszintén a tapasztalataimat, véleményemet a ránctalanító párnákkal kapcsolatban, kicsit szkeptikus voltam a hatásosságukat illetően. Már azon is meglepődtem, hogy ilyenre felkérnek, ugyanis nem vagyok ahhoz hozzászokva, hogy manapság vannak cégek, akiknek fontos a véleményem és elégedettségem. Bevallom, nagyon meglepődtem, mert azt gondoltam, hogy egy párnával nem lehet látható, és kézzelfogható eredményt elérni a ránctalanításban, de tévedtem! Már az első éjszaka után látványos volt az eredmény, valóban nagyon kényelmes és kellemes az alvás az arcpárnán és a dekoltázspárnát is jó érzés viselni. Reggel, mikor belenéztem a tükörbe ébredés után, meglepetten láttam, hogy nem volt összegyűrődve a bőröm, valóban kisimultan ébredtem és nem volt összegubancolódva a hajam sem. Kozmetikus mesterként és nőként egyaránt ajánlom a párnák használatát. Számomra is hihetetlen, de valóban hatékony! Sajnos, ha az ember megízleli az eredményesség ízét nem fog tudni többé nélküle ágyba bújni, mert nagyon kényelmes. Gratulálok a párnákhoz, tényleg nagyon meg lehet szeretni és ragaszkodni a használatukhoz. Jó ötletnek tartom a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát, bár szerintem ha valaki egyszer kipróbálja, dehogy akarja visszaküldeni…

Nagyné Balogh Szilvia / Kozmetikus mester +36203183185

Számomra a hatékonyságuk nem volt kérdés…

Évek óta ajánlom arctorna tanítványaimnak, hogy alvásnál használjanak párnát a dekoltázsnál, mert ez a módszer nagyban segíti a ráncok megszüntetését és azok kialakulásának megakadályozását. Ezért nagyon megörültem, amikor Andrea felkeresett és megkért arra, hogy, teszteljem az Ónosi ránctalanító párnacsaládot és őszintén mondjam el a termékekről a véleményem. Számomra a hatékonyságuk nem volt kérdés, de azért kíváncsi voltam, vajon tényleg olyan kényelmes a használatuk, ahogyan állítják? Több mint egy hónapja használom a párnákat minden este és már nem tudom elképzelni, hogy ezek nélkül aludjak. Nagyon jól fixálják a mellet alvás közben, nem csúszkál el és látványos a különbség a dekoltázson, már néhány éjszaka után. Nagyon kellemes a használatuk, sokkal jobban alszom azóta. Mindenkinek ajánlom az Ónosi Ránctalanító párnákat, de nem csupán 30 éves kor felett, hiszen a ráncok kialakulásának megelőzését már fiatalabb korban, tornával és természetes módszerekkel érdemes elkezdeni, csakúgy, mint az arctornát:) Nagyon szuper kis párnát sikerült összehozni, gratulálok és köszönöm!

Bíró Éva / Arctorna Tréner

Már az első éjszaka után láthatóan simább volt az arcbőröm.

Pár nappal ezelőtt rendeltem egy ránctalanító párnát önöktől. A párnával teljesen elégedett vagyok, mert az alvás rajta tényleg nagyszerű, kellemesen és pihentetően tudok rajta aludni és már az első éjszaka után láthatóan simább volt az arcbőröm. Köszönettel:

Lékóné Varga Mónika

Már nem is tudok másképp aludni

Egy olyan dologgal találkoztam, ami hihetetlen eredményt hozott számomra, ez a RÁNCTALANÍTÓ PÁRNA! Néhány napig az alvó párnát szokni kellett, hogy a formán tudjak aludni, viszont a dekoltázs párna azonnali kényelmet adott. Már a 2. és 3. ébredés után a tükör hihetetlen változásokat mutatott az előző reggelekhez képest. Mintha nem is aludtam volna, hiszen az arcom friss és üde volt a dekoltázsom meg ki volt “vasalva” Köszönöm Andrea, már nem is tudok másképp aludni!

Bernadette (40) / a Facebook oldalunkon osztotta meg véleményét

Csillagos 5-ös!

Kedves Onosi! A terméket szülinapomra kaptam és borzasztóan elégedett vagyok vele azóta a dekoltázsom mély ráncai kisimultak, Jó, pont passzol, kényelmes, szóval mennyei… csillagos 5ös! És Köszönöm!

Anita

Nem kétséges, hogy én állandó vevőtökké váltam…

Kedves Andrea! A termékkel kapcsolatban nekem csak jó véleményem lehet, hiszen évek óta használom, habar eddig Németországból voltam kénytelen beszerezni. Nagyon megörültem mikor megláttam a hirdetéseteket a facebookon, mert megkönnyítettetek ezzel a dolgom. Azt gondolom, azon hölgyek akik mar a B kosárnál nagyobb melltartó mérettel rendelkeznek, pusztán kényelmi szempontból is rászoknak a mellkasra felhelyezendő párnára! Így, nem kétséges, hogy én állandó vevőtökké válltam. Köszönettel,

Barbara Bocz

Reggel nincsenek a mély ráncok a dekoltázson…

Kedves Andrea! A dekoltázspárna tökéletes. Azt hittem, hogy éjszaka zavar majd az alvásban. Nem így történt, észre sem lehet venni, hogy rajta van az emberen. ÉS reggel nincsenek a mély ráncok a dekoltázson! Nyugodtan lehet oldalfekvésben aludni. Főleg azoknak ajánlanám, akik mellben erősebbek. Az arcpárnánál már egy kis gondom van. Nekem egy kicsit kemény és vastag. Személy szerint nem alszom magas párnán. Ha a huzat cipzáros lenne, akkor ki lehetne venni belőle egy kis töltő anyagot. Vagy kétféle vastagságban kéne árulni. Üdvözlettel:

Kisné Fehér Éva

Valóban láttam az eredményt…

Rengeteget költöttem már különböző ránctalanítókra, de sajnos egyik sem volt elég hatásos, sokszor csalódtam már a termékekben. Ezzel a termékkel úgy voltam, hogy úgyis visszadják a pénzemet ha nem válik be. De bevallom, hogy már az első este után valóban láttam az eredményt. És meglepően igényes a kidolgozása is. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Bár kicsit bánom, hogy az ekrü színt választottam, mert elég kényes, jobb lett volna a fekete. Már néhányszor kimostam, eddig még jól viseli, remélem ez így is marad:) Jó lenne még több ránctalanító termék, ami valóban azt nyújta, amit ígér a gyártó!

Aranka / Gyomaendrőd

Furcsa ajándék…

Engem Ági barátnőm lepett meg 30-dik születésnapomon egy ilyen szettel, kedvesen jelezve, hogy már rám férne egy kis ránctalanítás. Akkor ezt teljesen poénra vettem, olyannyira, hogy hetekig eszembe se jutott, úgy eltettem a szekrénybe. Majd 2 hét múlva telefonon hívott Ági, és érdeklődött, hogy na milyenek a párnák? Akkor vettem elő őket. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jók lesznek. Mondjuk az első este kedvesem röhögőgörcsöt kapott, mikor meglátott a melltartóba feszíteni, de aztán már szexinek találta, hisz ahogy mondta pont a lényeg van kint

Barbara / Pécs
-26%
-26%
-25%

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Ekrü)

27 900 Ft
-25%

Ónosi ránctalanító AKCIÓS szettek

Ónosi Ránctalanító szett (Fekete)

27 900 Ft